Babydekens en schaapje

Potjandorie al 4x een blog geschreven en iedere keer is hij weg!!!!

Grrrrrrr....

Poging 5 nu.

Tijdens de vakantie gaan er altijd bergen maar dan ook bergen wol mee. En de vraag is wat gaan we er van maken.
Een van de bollen was Alize gold Cotton met schitterende blauw tinten. We staan aan een camping aan de Middellandse Zee dus wilde ik graag de golfjes erin terug laten komen. Wat denken jullie? gelukt?
Chevron babydeken 60x60. Gehaakt van alize gold cotton.

Ook wilde ik weer iets Tunisch doen. Dat vindt ik zo leuk en mooi. Het werd dus onderstaande deken. Hij moet nog geblocked worden maar ik vindt hem nu al leuk. Mooi geel met wit en stoer grijs. Helemaal van nu en helemaal leuk voor in de kinderwagen!
Tunisch gehaakte deken 60x60. Gemaakt van scheepjes colour crafter geel, wit en grijs. 

Toen kwam er een collegaatje of wij voor in onze webshop (Lovelydutchbirds nog in opzet) ook blauwe jongens dekentjes hadden.. Ehhh nee nog niet eigenlijk.. Dus hup hup hup aan de haak en daar kwam deze blauwe merino corner to corner te voorschijn. En als ze hem niet wilt gaat hij de shop in!
Corner to corner blauw wit van scheepjes merino 60x60.

En de jongste is gek van schaapjes. Groot, klein, echt, nep als het maar schaapjes zijn! In het boek van Mr. Cey Knuffelkussens haken staat een leuk schaapje. Dus hup hup haak haak en voor mevrouw een echt Skapie (zoals zij ze noemt) gemaakt.

Dat was hem weer!! Veel haak plezier!!

Liefs

Reacties

 1. Aaahhh wat leuk!! Vooral dat skapie echt super schattig...
  Lekker bezig 😚

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja heel lekker bezig! nu druk met een hond met een beetje van mr. Cey en een beetje van mezelf maar jeetje wat wordt die groot :)

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mochila patroon

Edelweiss

Hygge week 5,6,7&8